Preambul:

Am luat la cunostinta ca produsele oferite in cadrul acestui site sau in magazinele Metal Print SRL au un caracter de amuzament si sunt de fapt in ciuda aspectului realistic, niste replici, aceste placi nu pot avea un caracter oficial si nu sunt pentru utilizarea in traficul rutier. Ca urmare, in calitate de cumparator, i-mi asum responsabilitatea integral si in cunostinta de cauza, pentru orice folosire a acestor placi in mod privat, public sau in combinatii cu terte persoane. 

1. ELEMENTE DEFINITORII

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre FABRICA DE NUMERE S.R.L si Metal Print S.R.L prin intermediul magazinului virtual www.numerepersonalizate.ro. Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

 • Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.
 • Vanzator - societatea comerciala METAL PRINT S.R.L avand sediul social in Bucuresti, str. Nicolae Grigorescu 20, sector 3, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J40/6373/1994, CIF RO5957387 respectiv FABRICA DE NUMERE S.R.L cu nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J40/6765/2005, CIF 17468848.
 • Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
 • Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
 • Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.
 • Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.  Eventualele modificari survenite asupra  termenilor si conditiilor se fac numai in conditiile in care legea ne obliga sau ne permite.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

 1. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
 2. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
 3. Termeni si conditii  Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia, in situatia in care certificatul de garantie lipseste factura tine locul acestuia.  Furnizorul poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar, ASADAR DUMNEAVOASTRA SUNTETI DE ACORD SA FURNIZATI ACESTE INFORMATII ADEVARATE, CORECTE, ACTUALE SI COMPLETE. 

3. EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

 1. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului; 
 2. Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;  
 3. Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.  d. In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, NUMEREPERSONALIZATE.RO isi rezerva dreptul de a cere utilizatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul site-ului.

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.  5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.

De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea Metal Print S.R.L respectiv FABRICA DE NUMERE S.R.L si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

5. DREPTUL DE AUTOR

Acest web site si conceptul in sine plus marca Fabrica De Numere apartine si este creat si gestionat de Metal Print SRL. Materialele incluse aici, cuprinzand texte, grafica, design, fotografii, logo-uri, imagini, eventuale clipuri audio sau video, cod, portiuni de cod, programe de configurare, aplicatii,software, platforme, sunt proprietatea Metal Print SRL si sunt protejate prin legi de autor si alte legi ale dreptului de proprietate in Romania precum si in alte tari. Selectia, aranjamentul si compilatia materialelor de mai sus este de asemenea proprietatea Metal PRINT SRL si toate sunt de asemenea protejate de aceste legi. Nici un drept, titlu sau folos in sau pentru materiale nu va este transmis sau acordat. Nu puteti copia, reproduce, republica, transmite, raspandi, distribui, afisa, modifica, crea derivate, vinde, licentia, folosi sau exploata in oricare alt fel oricare materiale sau orice alt continut de pe acest site Web fara acordul in prealabil , scris si semnat de catre firma noastra. Fara a limita in vreun fel cele de mai sus va angajati sa nu folositi site-ul Web sau oricare materiale pentru scopuri comerciale sau competitive sau pentru oricare alte scopuri care pot leza sau fi in detrimentul firmei Metal PRINT SRL si al afacerii acesteia. TOATE DREPTURILE REZERVATE.   

6. CONFIDENTIABILITATE - PUBLICITATE

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris la Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste.
Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Mesajele NumerePersonalizate.ro sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de NumerePersonalizate.ro. Astfel sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor. Datele clientilor nu pot fi folosite, si nici furnizate altor parti.  Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului www.numerepersonalizate.ro. Fabrica de Numere S.R.L sau Metal Print S.R.L nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.  Prin inscrierea in baza de date NumerePersonalizate.Ro, cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, etc. Va informam ca SC Metal Print SRL nu da mai departe, nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti. 

7. TERMENE PENALITATI

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Cumparatorul va avea dreptul sa revendice daune suplimentare de la Vanzator, cand este permis de lege, in cazul neindeplinirii totale sau partiale din partea vanzatorului a executarii Contractului in conformitate cu termenele stabilite.
In cazul in care Cumparatorul intarzie din vina sa plata marfurilor in termenul prevazut in factura emisa de Vanzator, este obligat la plata unei penalitati de 0,5% pe zi din suma datorata.
In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.   

8. FACTURARE - PLATI

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. 

9. RISCURI SI RESPONSABILITATI

 1. Livrare - Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.
 2. Transport - Ambalare:  In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.   Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.

10. ACCEPTARE

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile. De asemenea, pentru produsele vandute si livrate de NumerePersonalizate.Ro (Fabrica De Numere S.R.L sau Metal Print S.R.L) Ca urmare a faptului ca produsele noastre sunt cu carcter special acestea nu sunt returnabile, in situatia in care produsul nu corespunde descrierii acesta se poate remedia, eventualele cheltuieli de transport  fiind suportate de cumparator.

11. TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferate la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora. 

12. RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.
Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale. 

13. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. 

14. LEGEA APLICABILA - JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. 

15. INFORMATII PRODUSE

Placile cu dimensiunea standarda (52 x 11cm), SUV (34 x 20cm) si moto (24 x 13cm) fabricate si personalizate sub forma unei replici de numar auto respectiv moto, nu sunt omologate. Montarea si folosirea acestora ca si numar de inmatriculare pentru un autovehicul, reprezinta o abatere de la legile in viigoare. Cumparatorul este in intregime responsabil pentru a se asigura ca replicile comandate de pe acest site nu vor fi utilizata intr-un mod prin care sa incalce legile de judet, stat sau tara. Numerepersonalizate.Ro (Fabrica de Numere S.R.L, Metal Print S.R.L) si furnizorii nostri nu sunt responsabili pentru incalcarile juridice ce pot surveni din utilizarea intr-un mod necorespunzator a produse comercializate pe www.numerepersonalizate.ro sau in magazinele noastre. 

16. PREVEDERI DIVERSE

Partile in contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.  Furnizorul poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar, ASADAR DUMNEAVOASTRA SUNTETI DE ACORD SA FURNIZATI ACESTE INFORMATII ADEVARATE, CORECTE, ACTUALE SI COMPLETE.  Distribuirea informatiilor cu caracter personal in situatii de urgenta :  Furnizorul are dreptul sa distribuie aceste informatii despre dumneavoastra numai in situatia extraordinara in care acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru :  a) conformarea la cerintele legii;  b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale SC METAL PRINT SRL si ale site-urilor sale web;  c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.    

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.    

Conform Legii NR 677/2001, beneficiati de dreptul de acces si de interventie asupra datelor personale. Totodata aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa datata si semnata la METAL PRINT SRL , fax 0318149021 in atentia administratorului. 

Va informam ca SC METAL PRINT SRL nu da mai departe, nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.