Din cauza sistemului nostru care este in constructie unele optiuni de configurare nu sunt posibile deocamdata, de asemenea destul de rar se poate ca programul nostru de configurare sa mai greseasca la calculul final de pret, dar oricum la finalizarea telefonica a comenzii vom corecta eventualele greseli de pret. Va rugam ca in cazul in care doriti ceva de la noi de pe site si nu stiti cum sau nu aveti optiunea de a comanda, sa ne scrieti ce doriti cu ajutorul rubricii contact din site. Este bine ca in mesajul dvs. sa ne lasati si un numar de telefon la care sa va putem contacta ulterior.

Pentru a intelege mai bine cerintele din comenzile Dumneavoastra va vom contacta intotdeauna si telefonic in prealabil pentru specificatiile finale. Trebuie sa stiti ca in conditiile in care nu reusim sa va contactam la telefon comenzile nu se executa.

Cu toate ca in alte tari din UE puteti cumpara de la magazin numere auto pur si simplu, deci practic articole gen placute de inmatriculare pe care sa vi se scrie orice doriti, la noi la firma pentru placile care se pot folosi ca si numar auto noi ne rezervam dreptul de a va cere o dovada de identitate si o declaratie pe propria raspundere prin care Dumneavoastra ati fost avertizat ca aceste placi nu sunt numere auto omologate sau legale, ca placile noastre sunt altfel decat cele emise de politie si ca nu se pot folosi in trafic exemplu ca si numere preferentiale sau in legatura (combinatii) cu terte persoane. Inca o data va spunem ca placile noastre nu sunt omologate sunt scrise cu alt tip de litere(fonturi) fiind diferite fata de cele care se folosesc in Romania, nu au elemente de securizare si ca raspunderea va apartine in totalitate Dumneavoastra fata de modul in care veti folosi aceste placi si indiferent de situatie firma noastra nu isi asuma nici o responsabilitate fata de felul in care ulterior ati folosit aceste placi cu caracter auto moto.   In Romania placile auto se elibereaza in doua ore de la serviciul de inmatriculari cu niste formalitati foarte simple ...deci mergeti cu incredere la serviciul de inmatriculari unde puteti comanda chiar si placute preferentiale , deoarece folosirea altui gen de placute auto exemplu cele neomologate,  va poate provoca sigur multe neplaceri .

Trebuie sa stiti ca acum puteti comanda si suporturi de numere auto inscriptionati  cu orice text sau logo dorit. Asa aveti acces la una din cele mai ieftine si eficiente forme de publicitate.Va oferim posibilitatea sa comandati chiar si numai un singur suport de numar auto printat digital sau un numar mare de suporturi numere auto prin inscriptionare serigrafica .

In cazul in care doriti un suport de numar auto pe care sa fie inscriptionat un text aparte ,pur si simplu selectati din oferta noastra de suporturi de numere auto produsul numit "suport numar auto negru inscriptionabil" prin dublu click pe acest produs va porni programul special de configurare pentru suporturi numere auto, acolo veti putea scrie ce doriti pe bagheta inferioara a suportului avand posibilitatea sa selectati culoarea de fond a suportului a scrisului sau culoarea de fundal a baghetei inferioare.

Pretul este calculat pe una bucata suport deci nu pe pereche, pretul pentru cantitati mici cu personalizare individuala este mai mare (douzeci lei inscriptionarea + cinci lei suportul) pentru ca fiecare suport se face individual pe baza de print reflectorizant tratat UV . Pentru cantitati mai mari de 100 bucati(50 seturi) pretul este calculat cu totul altfel, dearece atunci inscriptionarea se face pe baza de serigrafie deci implicit in serie mare, costurile fiind cu totul altele in asa fel incat un suport gata inscriptionat poate ajunge in functie de cantitate si numar de culori la pretul final de circa  1euro pe bucata.Atentie pentru comenzile  mari de suporturi transportul se plateste la valoarea reala, adica nu este valabila promotia de transport gratis pentru comenzi mai mari de 180 lei. Va multumim pentru intelegere.